Υπηρεσίες:

  • Το κατάστημα μας, σας παρέχει πάσης φύσεως επισκευή – αντικατάσταση – μετατροπή ή βελτίωση του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων του αυτοκινήτου σας. 
  • Παρέχουμε Δωρεάν έλεγχο, καθώς και Δωρεάν παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου σας από και προς τον χώρο σας, για εργασίες αντικατάστασης.

Αντικατάσταση - Επισκευή

Γιατί είναι αναγκαία η επισκευή - αντικατάσταση της εξάτμισης των αυτοκινήτων; Πότε και γιατί;

Η ανάγκη επισκευής ή αντικατάστασης των τμημάτων του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων του οχήματος μας, μπορεί να γίνει αντιληπτή από τον ίδιο τον οδηγό (ασυνήθιστος θόρυβος, οσμή καυσαερίων, μείωση ιπποδύναμης, αύξηση θερμοκρασίας  κ.τ.λ.)  ή από τον έλεγχο του οχήματός σας στον χώρο μας. Όταν λοιπόν διαπιστωθεί μία τέτοια βλάβη, η επισκευή – αντικατάσταση κρίνεται απαραίτητη για τους εξής σημαντικούς λόγους:

  Ένα όχημα με βλάβη στο σύστημα της εξάτμισής του, έχει αυξημένη κατανάλωση καυσίμου, με αποτέλεσμα πολλές φορές, η δαπάνη της αυξημένης κατανάλωσης να ξεπερνάει το κόστος αντικατάστασης του εν λόγο ανταλλακτικού.

  Άμεσες είναι οι επιπτώσεις στην απόδοση του κινητήρα του οχήματός μας καθώς η επιβάρυνσή του είναι μεγάλη και πολλές φορές δημιουργούνται και αλυσιδωτές βλάβες που στη συνέχεια οδηγούν σε επιπλέον έξοδα.

  Προβληματικό σύστημα εξάτμισης, σημαίνει εκπομπή ρύπων εκτός επιτρεπτών ορίων, κάτι που συνεπάγεται την μόλυνσης του περιβάλλοντος και που δυστυχώς πολλοί από εμάς επιμελώς αμελούμε !!!